GE MIG!


Sjukt ha-begär efter en ny bil nu alltså. Kollade på en idag, va helt okej men... Ja, men? Jag vet inte, så förbannat svårt. Har liksom beslutsångest när det gäller att välja tröja, känns ju sådääär lätt att välja bil då.

HJÄÄÄÄLP.

Mycket nu

Eller inte egentligen. Gillar bara att ha något att skylla på.

Men jag tror att det är mycket nu, eller att jag i alla fall har mycket som snurrar i huvudet. Så pass mycket snurr att jag i måndags missade min tid på vårdcentralen som jag bokade för ett antal veckor sen då jag även spydde galla över allt vad vårdcentraler heter. Hade tid kl. 08.00 och vaknar cirka 09.17, lite smått hysterisk över att jag kan vara så otroligt jääävla klantig.
Jag skäms.

Livet i förövrigt knallar på i sakta mak. Är ledig nu i två dagar och ska ha bääästa livet.
Eller njaa. På fredag ska jag tydligen till jobbet efter stängning då ALLA ska vara med och få upp vår butiksstandard som för tillfället är förskräcklig. När vi är klara ska vi kanske "upp på stan och ta en bira".
Eller huur. Vet precis hur det kommer bli; eftersom ungefär hälften av all personal inte kommer komma får vi andra jobba som svin. Vilket resulterar i att vi kommer få hålla på halva natten.

Jaha, är krogen bara öppen till kl 02.00?


Ja, jag vet...


...jag suger verkligen på att blogga. Men det hinns liksom inte med, men jag lovar att bättra mig!

RSS 2.0