Bra känsla. Det här blir bra!

Bra känsla. Det här blir bra!


Förvaring förvaring förvaring

Känns som jag bor på IKEA nuförtiden, är där hela tiden för inspiration. Här är lite hyllsystem som jag är sugen på till nya köket. Behöver lite avlastningsytor men vill inte göra tusen hål i väggen, de här verkade ju smidiga. Just det, vi flyttar på lördag!

Nya jeans

img_5700 (MMS)

Hittat supersköna stuprör på Gina. Tror det är en ny modell, "Sophie". Mjuk stretch, ankellängd och lagom låg midja. 299:-, kap!


Varnar känsliga läsare

...men ändå inte. Det här borde alla se.
Jag har alltid tyckt att det känns lite "äckligt" med äkta päls. Gillar inte alls känslan. Jag blev ju inte direkt frälst efter den här filmen.

Enmånadochtiodagarkvar


Jag ska strax möta upp Ida och Lottie för ...

img_5317 (MMS)

Jag ska strax möta upp Ida och Lottie för lite mys på stan. Äta eller fika. Eller både och. Jag trotsar slasket med Converse, visst är det vår i luften idag?!


Uppe i ottan

img_0873 (MMS)

Härliga tider! Imorgon blir fjärde morgonen jag går upp den här tiden. Första morgonen somnade jag om i ren utmattning så nu måste jag ha två larm för att kunna somna lugnt. Fy fan, man är inte människa kl 04:55 hörrni!


Location location

Paret som vi haft kontakt med angående lägenhetsbyte har nu meddelat att de är intresserade av ett byte. NU kan jag väl få börja ha beslutsångest? Åh, svårt att andas.


Fruktsallad

img_0872 (MMS)

Titta va smarrigt! Yummyumm.


Baka baka liten kaka

Förra veckan hade jag bake-mania här hemma. Det resulterade i:
dumlekakor


ost- och skinkpaj


Leilas New York Blueberry Cheesecake



Allt blev jättegott men cheesecaken är verkligen something else. Herregud vilken kaka!
Okej, jag ska vara ärlig. Använd INTE pappersformar när ni gör dumlekakor (jag brukar använda foliefornar men de var slut hemma), hela bottenjäveln på kakan fastnar i pappret. Mycket, mycket irriterande. Men de är enkla att baka och fina att titta på. Alltid nåt.

RSS 2.0