Update

Tänkte recensera Hairspray som vi var på i torsdags; FANTASTISK!

Vackra man

Äntligen börjar det hända lite grejer i Melodifestivalen. Ni som känner mig vet ju att jag alltid haft en crush på Peter Jöback, hur vacker kan en karl vara!

Satt i soffan och utropade "JAAAAAA!" när han gick vidare och klappade händerna, haha vilken tönt. Hånskrattade även lite åt Pernilla Wahlgren för den kvinnan tycker jag bestämt INTE om. Hörde en intervju med henne på radion häromdan och fick höra hur människan skrattar, varenda hårstrå på kroppen reste sig.
Kul att Anna Bergendahl gick vidare, hon är väldigt duktig. Gillade henne i Idol med. Jag började nästan gråta när hon gick vidare, så roligt att se en sån spontan och ärligt lycklig reaktion.
Tror ni jag blev knäckt när han kom ut för några år sen, haha..

Alba

0-59cd5c21565e159440cd52a7ae65c8d3.png

 

Är normalt inget fan av Jessica Alba, tycker t.ex. inte hon gör sig bra i sitt ljusa hår. Tycker att hon överlag ser så... Trist ut.
Men på månadens Cosmo har det plötsligt hänt nåt, she got HOT!

 


Den ultimata plattången

Har varit runt och kikat på plattänger från GHD idag. Eftersom de kostar en slant så tänkte jag att jag beställer från beautybay.com. Men då kom jag på att det kanske inte är samma kontakt eftersom det är en engelsk sida. Åååååhhh. Hittade en ljusrosa (Rosa Bandet-utgåva) på Zodiak som var nersatt men jag inte om jag vill ha den färgen. Jag vill nog helst ha en svart eller mörkrosa. Jag är ju så jävla besvärlig. Ska försöka få nåt svar från Beautybay först så får jag utgå därifrån. Niclas blir GALEN på mig för han tycker ju att det "bara är en plattång". Han fattar ju ingenting.
Suck suck suck. Vill ha NU!

UPDATE:
Orkade inte krångla med engelska kontakter osv så jag sket i det, blir ju betydligt krångligare med garantier och så också. Hittade en sida som hade några få kvar av en gammal specialutgåva som var nedsatt så den ska jag nog slå till på nu! Högbank svart med gnistrande plattor med en leomönstrad väska. Mjao!

 


Hairspray

Jo förresten, idag är det ju alla hjärtans dag. Dagen till ära hade Niclas bokat biljetter till oss till Hairspray på China Teatern 25/2, har tjatat om att jag vill se den hur länge som helst. Väldigt rolig överraskning!

 


Dinner

Sitter och funderar på vad jag ska laga för mat. Är tom på idéer och Niclas har hopplöst dålig fantasi.

Snart så!

0-6ffe9ceb80705c2217cbebf65c7f9009.png

 

Hihihihihohoho vad skööönt det ska bli!

 


Intervall

Har precis kollat på avsnitt 4 av Glamourama och samtidigt kört ett intervallpass på crosstrainern. JÄVLAR vad jobbigt det är, jag har verkligen sjukt dålig kondis nowadays. Pinsamt.
Hursom, nu ska jag ta en dusch och kolla på resten av Glee.

Delivery from England

29d4eb618b8f2f669e4d75c4d0c9859d.png

 

Finally! Tjoohoo!!

 


It's a keeper

Har trippat runt i heelsen från Nelly och jag kom på att de inte var så farligt höga.
Jo, höga såklart men faktiskt ganska bekväma. Sist provade jag bara ena skon och stod på tå med andra foten och inte ens då nådde den foten ner i backen, haha.
Är mest orolig för om jag trampar snett för då lär jag bryta fötterna.

Tjofadderittan

Ligger hemma och degar med en envis jävla förkylning. SÅ T R Å K I G T.
Jag vill städa, montera ihop min nya crosstrainer, inreda, möblera om, byta gardiner, sätta upp hyllor i köket, moppa golven, äta godis och dricka cola. De två sistnämnda kan jag ju faktiskt göra så det ska jag göra nu och läsa nya GLAMOUR som Ida kom förbi med igår, tack baby!
Min underbara pojkvän har dessutom fixat första säsongen av Glee så det ska jag också fördriva tiden med.

Kanske överlever dagen trots allt.


NLY

0cf7cdd773be6ece5e22e882b73bb4d2.png

 

Fick hem en beställning från Nelly som bl.a. innehöll dessa fantastiska heels. 13 cm, mörk ceriserosa, mockaimitation. My God.
Men... Måste tyvärr inse mina begränsningar här och säga att ett par centimeter klack gör STOR skillnad. Detta är så att säga skor man står och ser snygg i, inte går i. 
It's a shame!

 


Saturday

Ledig ledig ledig! Åh va skönt att vara ledig på en lördag som en normal människa. Dagen till ära dukade vi upp en dunderfrukost med nybakat bröd, färskpressad apelsinjuice och NK's Cheesecake-te. Yuumm.
Ikväll blir det inflyttningsfest hos Johan och Emelie, blir nog väldigt trevligt!

Harlequin

4008f2acadede861eedbfaad66cef1ae.png

 

Vem, vem, VEM köper de här böckerna?! 
"Håll mig, kyss mig", "En oförglömlig kvinna", "Med lust och längtan".


Oh my GOD!!

 


Det här...

0719450854703891f58d7d75387c36bb.png

Det här stora helvetet ska in i vårat extrarum. Där föreställer jag mig träna aset av mig samtidigt som jag kollar på ett avsnitt SATC. 
Beach 2010 here I come.

Bild: sportex.se


Wrrrooom

1ff8d4e7c72cd02fdcb10679a6e7f10c.png

 

Men kan ni fatta att jag åker om 31 DAGAR!! Åhh vad skönt, jag tror jag dööör.

 


Snösnösnö

-272c169ab8296226c546bd832e26b36.png

 

Idag var de och rensade snö från plåttaket ovanför etrén på jobbet. Välbehövligt med tanke på att taket hade börjat svikta under all tyngd. Och det kan man ju förstå, JÄVLAR VA SNÖ!

 


Sonya

2818406170c4efb677a219e004271e9f.png

 

Återigen So You Think You Can Dance på TV. Det börjar alltid sprattla i benen på mig när jag ser det. 
Ikväll hade Sonya Tayeh koreograferat två jazznummer och den bruden är ju så cool så man d ö r. Hon gör alltid så SJUKT bra nummer och kvällens var inga undantag, damn!


 


RSS 2.0