Taxes

ÅÅÅÅHHH har förträngt den jävla deklarationen men nu kom jag precis på det.
Det är ju så förbannat t r å k i g t.

Tics

Så skönt att vara hemma. Har varit i Stockholm igen i två dagar och jobbat. Idag har jag haft ryckningar i ena ögat (förlåt Ida) och sista timmarna började fingrarna rycka med, såg asskumt ut. Haha. Innebär detta att jag jobbar för mycket?
Och detta är bara början. Sweet lord. Men det är roligt för det kommer bli så jävla bra!

...

Ångest.


Söndag

Sitter och funderar på dagens kvällsmat. Brukar läsa en matblogg som är väldigt inspirerande, ska kolla om jag hittar nåt där.
Imorgon är jag ledig och på tisdag bär det av till Stockholm igen för att jobba. Hujedamig. Börjar känna mig lite stressad. Men imorgon ska jag verkligen vara LEDIG och inte tänka på jobbet. Kanske.

Nightynight

img_0353 (MMS)

Nu är jag på hotellrummet, så trött så jag vet knappt vad jag heter. Men det har varit en bra dag och vi fick otroligt mycket gjort, bara att ta nya tag till imorgon.  Näe hörreni, den stora kudden ser oförskämt skön ut. Godnatt!


Koffein

img_0351 (MMS)

Detta är typ min tionde kopp, lite svårt att hålla sig vaken. Idag blir det jobb 8-23, phhuu!


Måste sova men är inte trött

Sådärja, då var alla pressys klara. Nu blir det bums i säng för imorgon bitti kl 05.40 bär det av till Sthlm för jobb. Det kommer bli en lååång dag... På fredag är det middag på Wongs med hela familjen för då fyller min bror och syster 30 år! Vilket innebär ilfart från Sthlm för min del, antagligen något stressad.
Men det är väl ingen trafik en fredag eftermiddag.

Prima ballerina

Känner mig sugen på att köpa flera olika ballerinas. I olika färger och mönster och allt vad det kan va. Mmm, så får det bli.

Mr Shaw

Hade visst missat den här trailern, oh my god. Men kolla in detta, jag dör! Och kolla extra noga på 1:40, JAG DÖR ÄNNU MER!
Haha, jag bara skrek rätt ut!

Så som i himmelen

Har haft fredagsmys alldeles själv idag och har precis sett Så som i himmelen. Aldrig tänkt att jag velat se den innan men så sjöng de "Gabriellas sång" på Så ska det låta och då kom jag att tänka på den. Blir alltid alldeles tårögd när jag hör den för jag tycker den är så vacker.
Och i filmen... Tårögd är en grov underdrift för jag satt och hulkade, haha. Ni som sett den vet att Gabriella (Helen Sjöholm) blir misshandlad av sin man (Per Morberg, han är ju äckligt bra i den rollen) och så skriver Daniel (Micael Nyqvist) "Gabriellas sång" till henne och övertalar henne att sjunga solo. Och hon SJÖNG!
Jag blir alltid så blödig när jag kollar på film själv.

Birthday Boy

I lördags var jag och Niclas på födelsedagsfest. Min bästa Ida hade ordnat överraskningsfest till Johan och det blev succé! Han blev rejält överraskad stackarn, hihi.

 

 

Bilder lånade från idaerikson.blogg.se


 


For free

Har precis varit inne på maleributiken.se och klickat hem två olika tapetprover som jag kanske ska göra en tavla av. Eller något annat. Det var hursomhelst gratis så i värsta fall slänger jag det bara.

Psssst...

Niclas gick med på ett vitt köksbord, under förutsättning att han slipper hjälpa till. Det går jag med på.

It's to laaaaaaaaate!

Erik och Niclas testade vårt nya Lips-spel förra veckan. Här sjunger de Apologize.
Det var utan tvekan det absolut värsta jag någonsin hört. Men måste ändå ge dem lite cred för inlevelsen var det inget fel på. Jag gillar speciellt Eriks hand i fickan.

Omväxling tack

Är trött på vårt köksbord och har kommit på att jag vill måla det vitt... Vet inte hur jag ska säga det till Niclas för han få snart ett sammanbrott av alla mina projekt här hemma, stackarn.

En present avklarad

img_0342 (MMS)

Hämtade precis ut ett paket från beautybay.com. Denna gång tog det inte ens en vecka, snabbt! Ni som gillar i.d Bare Minerals måste kolla in den sidan, det är typ halva priset jämfört med i Sverige. Varning för shoppinghysteri!


Like a glove

img_0339 (MMS)

Köpte ett gäng skal till min telefon när jag var i Thailand. Hade ett tidigare i silikon men det tog sån plats i i fickan (på jobbet). Dessa är hårda och sitter på som ett andra skinn, perfa!


French

img_0337 (MMS)

Igår var jag hos Helén och fräschade upp mina naglar, behövdes efter semestern kan jag säga. Blev en vanlig förstärkning med fransk manikyr.  Sådärdå, då var man sig själv igen.


Converse

Tänkte köpa några nya Converse i Thailand men det fanns inte EN ENDA BUTIK som hade strl 37. Och då var jag i VÄLDIGT många butiker och letade. Med tanke på att de kostade typ 200 svenska kronor så blir man ju lite frustrerad. "Solly madam, no have." Aaaahhh.
Så då tänkte jag istället beställa från engelska asos.com för där kostar de strax över 400 kr. Men där har de bara hela UK-storlekar och jag måste ha 4,5. Buuuhuuuuu. Iofs skulle jag nog kunna klämma i fötterna i en låg modell i strl 4 för dom hade jag ändå inte tänkt ha strumpor i... Hmm.

Mateus

26706a06b8db098411df67b0c4c9ed9a.png

 

Ännu mer vackert porslin! Dessa fina ting är Mateus från NICE.

Jag räknar med att jag automatiskt blir inspirerad att laga mat och baka om jag bara har fina saker att leka med.


Karameller

66e1e09d782e93a7265ed51341643165.png

 

Underbart porslin från italienska RICE, här på Jakobssons Möbler. Tänk vilken fröjd att laga mat med dessa. Finns dock lite för mycket färger att välja mellan för min veliga hjärna...

 


Deppan

Och när jag ändå var inne på Johnny Depp...
HUR snygg?!

Alice in Wonderland

Apropå film så såg jag Alice i Underlandet 3D i söndags. Tim Burton har gjort den, gillar den konstiga mannen. Johnny Depp var grym i vanlig ordning.
Absolut sötast var Tweedledee och Tweedledum som spelades av roliga Matt Lucas som bl.a. gjort "Little Britain". Han är en rolig prick.
Mycket bra film helt enkelt, perfekt att se i 3D.

Shutter Island


Igår såg jag Shutter Island. Väldigt spännande, obehaglig och... Konstig. Sån där film man liksom rynkar pannan när eftertexterna rullar.
Men fortfarande en väldigt bra film, SE DEN.

The Beat

Köpte en ny parfym på semestern. Har använt Escadas olika sommardofter i hundra år känns det som så va sugen på nåt nytt. 
Blev Burberry The Beat, jättenöjd! Gillar lätta, fräscha dofter så denna är perfekt. En ny favorit!

 


Porkchops

Idag blir det fläskkotletter med kokt potatis, sås, äppelmos och kokta morötter. Ska prova en ny variant på sås idag, får se hur det smakar! Tycker det är så uuunderbart gott med husmanskost. Till mitt sällskap i köket har jag våran lilla trådlösa mp3-högtalare. Där har jag satt i min iPhone och spelar musik från Spotify. Teknikens under.

RSS 2.0