Den där förbannade vinterjackan

Ne. Det blir ingen Fjällräven, den kändes inte helt hundra trots allt. Det var ju egentligen inte ens parkas jag va ute efter från början. Var inne på Carlings idag och provade en jacka från Saints & Mortals som jag kollat på förut. Jag och Lina provade varsin och ser sen att det är halva priset på alla överdelar, tjing tjing så var det färdigdiskuterat!



Mascara

2c7045c4e35e4fbddd98a54bffb61491.png

Lycka!
Har hittat den perfekta mascaran. Har varit nöjd med YSL i flera år men nu har jag hittat en ÄNNU bättre. Dior Diorshow Iconic, sitter som berget o ger otrolig volym till mina korta fransar. Hittade den på Parfymeri L där man dessutom fick ett fint läppglans på köpet.


Gillar mina...

4f2f6eba19d64480b59356a55b796b72.png

Gillar mina nya smycken från BikBok, halsband med leopardhuvud och äppelformad ring. Fina ihop eller var för sig.


Halvsuddig bild...

219dd63ebacc0d385ccf1136f29f69c9.png

Halvsuddig bild på min nya jacka, blev en Fjällräven Kodiak. Tror jag iaf, har inte riktigt bestämt mig... Denna var denna den absolut sista de hade så det känns ändå meant to be.


Some pimpin'

Nu när jag köpt en ny svindyr telefon så måste den ju såklart pimpas!


Billaddare!
Nu ska jag bara leta på nåt snyggt skydd så jag inte repar upp baksidan på en gång.




Tadaa..


På fredag blir den min! Svart blir det, har hört att den vita blir typ brun på baksidan så den kändes inte så intressant längre. Blir en 32GB istället för 16, blir lite dyrare med men nu orkar jag fan inte vänta längre!

Wihooo!!


BROWN

Blev brunett istället för blondett! Camilla tog före och efter-bilder på mig som läggs ut på deras hemsida, hjälp.
Lite ovant att se sig i spegeln men är väldigt nöjd! Får vi se hur länge det dröjer innan jag tröttnar på det här med...




 Före                                                             Efter






Lasagne

-328515dc59c4edece82c274d369b0d2.png

Kvällens mat: lasagne, Karintorps tomatdressing, babyspenat o keso. Yumm!


Fanfanfan

Jävla IPhone-helvete är slut i princip överallt och vi vet inte ens när vi får in den till jobbet. De enda som har den på lager är 3 och de tänker jag av principskäl inte handla av.


ÅÅÅÅÅHHHH.


Prylar

Får nog erkänna att jag blivit något av en prylnörd. Igår hade Ida med sin nya kamera
Canon G10 och det var ju en fantastisk liten pryl. VILL OCKSÅ HA!

Niclas sa precis att han skulle köpa en sån till mig. (Tror han lider av konstant dåligt samvete för att jag alltid köper en massa smågrejer till honom, hihi.) Men vi får la se hur det blir med den saken, tror hans hjärna är i nån slags bakisdimma...




Canon G10


IPhone

Min telefon är inne på sin sista suck så det är dags att investera i en ny. Har tvingats inse efter Niclas predikningar att IPhone är Guds gåva till mänskligheten. Jag knappar ju mer på hans telefon än min egen så...
Har lite beslutsångest över färgen dock. Vill ha en vit för den känns så härligt lyxig, dock stör jag mig lite på att den är svart på framsidan... Å andra sidan blir den svarta lätt väldigt kladdig på baksidan av alla fingeravtryck.

I-landsproblem...


Soon to be mine. ALL mine!


RSS 2.0