Ugly

Ni får ha överseende med min oklara bloggdesign. Orkar inte.

Glasögonorm


Såhär ser jag ut nuförtiden. Supernöjd!

Preview

Igår var jag och Niclas på förhandsvisning av filmen Due Date. Den var väldigt rolig och jag får väl erkänna att Zach Galifianakis var lite söt. Det kommer ni också tycka.
Nu ska jag hämta ut mina två nya glaögon från Smart Eyes. Spännande!

Hej då omvärlden!

img_0702 (MMS)

Hej då omvärlden!


The Other Guys

Igår gick jag och Niclas spontant på bio när vi var ute på promenad. Vi såg The Other Guys och den var rolig. Kul att se Mark Wahlberg i en sån film. Will Ferrell var rolig och Eva Mendes var snygg.

Dagens tvångstanke

Måste bara berätta en sak som jag läste om för en tid sen. Antagligen har ni aldrig tänkt på detta innan, men nu lär ni garanterat göra det. När man tvättar händerna, så tvättar de flesta aldrig vänster tumme. Nu tror ni att jag är galen men det är faktiskt sant. Jag var tvungen att prova på en gång och ja, mycket riktigt. Ganska jobbig insikt för mig som har bacillskräck. Vet inte om det har att göra med om man är höger- eller vänsterhänt, man tvättar liksom "runt" tummen bara. Helt sjukt. Tänk på det nästa gång ni tvättar händerna. Jag nämnde detta för en jobbarkompis som har bacillskräck och nu är jag rädd att jag har skadat honom för livet.

Hollands test

img_0699 (MMS)

Jag gjorde en miniversion av Hollands test på nätet (det är ett annars ganska detaljerat test för att ge en inblick i intressen och yrkesförslag) och såhär blev det då. Fotomodell och mannekäng vetefan men annars verkar det ganska logiskt.


%€&/&%"#€#"#€%€&

Jag får damp på alla kodmallar och skit, nu nollställer jag allt och börjar om.

All is pretty

När jag var i Stockholm för ett tag sen köpte jag två fina planscher på Moderna Museet. Här är en av dem, äntligen inramad.

Lackat

Efter ansiktsbehandlingen (som för övrigt var underbar) sprang jag förbi H&M. De hade extrapris på IsaDora nagellack så jag passade på att köpa på mig några stycken. Har letat efter ett nougatfärgat ett tag och de andra var mer påfyllning.
Nu ska jag ta mig an tvätthögen inför den stundande Stockholms-resan imorgon!

New skin

Imorgon ska jag på ansiktsbehandling på Nygatans Spa. Det ska bli fantastiskt skönt att rensa ansiktet!

Dagen-efter-lockar

Såhär såg jag ut när jag hade sovit på lockarna från i lördags. Jag provade min nya locktång och lockarna blev jättefina och höll formen bra. Mycket nöjd! Locktången ser lite speciell ut, visar en annan gång.
Nu ska jag snart iväg till Peter och Lina där det vankas mat och fredagsmys. Trevlig kväll!

Gordon Gekko is back

I tisdags såg Niclas och jag Wall Street: Money Never Sleeps. Jag var väl inte så jättetaggad utan följde mest med för att gå på bio och äta popcorn men den var faktiskt bra! Jag satt och dreglade över miljön då den givetvis utspelar sig i New York.

Jag kommer inte ha sex med nån ful jävel

3 dagar kvar hörrni. "Jag har legat med mellan 40 och 140 tjejer". Oh my God!

RSS 2.0