Frukost

Årets sista dag börjar på bästa tänkbara sätt. Niclas har gjort en av sina paradrätter, amerikanska pannkakor. Det är gött det.

 


Pannacotta for New Year's

Förbereder tio portioner pannacotta till morgondagens nyårsmiddag. MYCKET grädde går det åt då. Mitt senaste inköp till köket är den här Omega-vispen och den är otroligt bra, använder den till ALLT!

 


Julens guilty pleasure

Hrrrmm.

 


Tart deco

Det här fina Essie-lacket i PERFEKT nyans köpte jag i New York, när jag packade upp väskan hade det gått sönder och det var nagellack ÖVERALLT. Som tur var hade jag lagt alla smink- och skönhetsprylar i en plastpåse, but still... Torka bort nagellack från alla nya fina förpackningar och VS-lotions sög. Grät en skvätt och snyltade på Idas men nu beställde jag ett nytt. Numera finns ju Essie på Kicks men har inte sett den här nyansen.
Så snyggt till solbränna så den ska användas i Thailaaaaand!


God Jul till mig!

Idag hämtade jag ut ett paket från Beautybay. Ett himla tjat om den sajten men ni måste prova att beställa om ni inte gjort det! ID-smink för halva priset, bara en sån sak. Jag passade dessutom på när de hade fri frakt.
Fyra av sex är nya produkter som jag var nyfiken på, återkommer när jag testat.

 


Well hello there

 

 


En bit av NY hemma

I hallen hänger två tavlor som varje dag påminner mig om att åka tillbaka till New York. Andy Warhols "NYC Street map" och en inramad Little Brown Bag från Bloomingdales.
Åååhh.


RSS 2.0