Glee goes Justin Bieber, sweet jesus.

Glee goes Justin Bieber, sweet jesus.


Only in America

Jag tillhör den (ganska ovanliga har jag förstått) sorten som tycker om att storhandla. Jag kan gå runt i flera timmar. Brukar resultera i att det blir ganska dyrt för man blir ju så inspirerad när man strosar omkring där men hemma blir det inte riktigt samma sak... Idag stod jag i alla fall och spanade på den "amerikanska sektionen", den är väldigt fängslande. Allt känns helt absurt. Men om två månader är det kanske jag som äter jordnötspopcorn med karamellsmak.


Dry season

Är ni också torra om händerna? För mig börjar det nästan gå till överdrift. Jag är så torr på ovansidan av händerna att det kliar något sinnessjukt mycket. Och jag smörjer och smörjer. Det hjälper ju fan inte.

Miljöombyte

Idag har vi varit och kollat på en lägenhet på Öster. Underbara Öster. Den var fin men såklart inte helt hundra. Men vi känner båda att vi skulle kunna bo där. Åh, vad svårt sånt här är. Men de ska ju komma och kolla på våran och vilja ha den innan det är dags att få RIKTIG beslutsångest. Jag måste andas lite känner jag.

Lilla röda

Vi har hälsat på Niclas mamma i Solna. Innan vi åkte hem idag var vi en sväng på loppis, en liten guldgruva. Bland annat hittade jag den här röda lilla plånkan som ska agera reseplånbok i NY. 10 kr får väl klassas som ett fynd!


Holey Cream

Herregud vilket fantastiskt ställe, jag tror jag dör!

Tanner family

Jag kollar på Huset Fullt på, vilken nostalgi! Var det bara jag som hade en crush på uncle Jesse?

Tvåmånaderochartondagarkvar


Still looking good though...

Får ont i magen av denna reklam. Måste hålla för öronen. Så fruktansvärt dålig.
Panik panik panik.

Shoppingförbud

Med stundande NY-resa har jag absolut ingen shoppinglust. Eller ja, shoppinglust har jag väl alltid men just sätter jag allt i proportion med vad jag går miste om i New York. Vad har hänt, har jag blivit vuxen?

RSS 2.0