Dubbel lycka

img_0553 (MMS)

This is my lucky day, wohoo! Resultatet av att få alldeles för mycket lön (dock välförtjänt om jag får säga det själv) och en underbar pojkvän. Nu kan jag dö lycklig.


Begär

img_0547 (MMS)

Jag. Måste. Ha. Denna.


Nu var tydligen ett bra tillfälle att börj...

img_0542 (MMS)

Nu var tydligen ett bra tillfälle att börja ta bort kakeldekor i köket. Ja herregud, varför kan jag inte vara trött som vanligt folk.


Biff smak

img_0520 (MMS)

Särskrivning är både roligt och sjukt irriterande. Detta möts jag av varje gång jag gör mina favvonudlar. När jag läser ett ord som är särskrivet så MÅSTE jag alltid läsa det högt så som det står, alltså betona orden var för sig. Sjukt irriterande med andra ord.


Addiction

img_0514 (MMS)

Hämtade precis ut ett paket från Nelly. Shoemania!


Övertid

Har precis fått min tidsrapport för Maj månad. 250 timmar visade den. Undra på att jag känt mig lite trött.


Piff piff

Balkongen var i desperat behov av en uppfräschning så idag har jag varit och köpt nya möbler och igår köpte jag blommor till blomlådorna. Ville ha ett set med fyra stolar så man kan sitta några stycken och äta, detta var ett av de få som faktiskt fick plats. IKEA, what else. Det blev pelargoner i år igen eftersom det nog är det enda som överlever därute.

Happy Birthday to me i efterskott

Jag fyllde år för snart en vecka sen och jag är väldigt bra på att köpa presenter till mig själv. Just nu vill jag ha en ny klocka i en knallig färg. Triwa har fått en ny färg som heter Pinkish Libre, det låter som att den kan få följa med mig hem.

Älskar korallfärg, speciellt till sommaren!

...

Nu ni kära vänner, är jag ledig i TRE DAGAR. Och jag vet inte vad jag ska göra. Hmm.

RSS 2.0