NEW HAIR

Sjukt sugen på att byta hårfärg, börjar bli otroligt trött på den nuvarande.

Blir nog nåt mellanting av dessa:


Bild: makeup.com


Bild: celebrity-sunglasses-finder.com


Bild: blogg.se


Bild: images.eonline.com


Känns som man behöver hålla brännan vid liv dock för att bära upp den här färgen.

 


Strawberries

Var bara tvungen att köpa det här med till den lilla prinsessan som fyller år på söndag.
Vågar inte ens tänka på när jag får egna barn då de förmodligen kommer ha en större garderob än mig...

15c200da7295e0e27c654e0d0fae4bf1.png


Tunika med jordgubbar från H&M, namnnapp från Liseberg.



Hatten av

Köpte en hatt för ett par månader sen som jag inte använt än för jag gillade inte bandet som satt på. Så jag köpte ett svart sidenband på Panduro och bytte ut det! Lite pyssligt men inte speciellt svårt.

Nu får den äran att följa med till Rhodos!

5b8c2eb7e7992b4d4903d84b7e27da27.png


Mot 35 graders värme

Åhh vad jag längtar till Rhodos. På söndag bär det av. Längtar efter att sitta på stranden och dricka en iskall burkcola med sugrör.



Your Shoe

1ec11e8b739e469400d8cab5f48f107a.png

Glatt överraskad över Din Sko's höstsortiment!


Update

Blåbärspajen blev svingod. Åt för mycket.


Pie

0-6b0c9d50c43f6a0a57fbe361fb914db9.png

Ikväll kommer Ida och jag till blueberry heaven!


Sveriges framsida

Imorgon drar jag, Niclas, Peter och Lina till Göteborg och Liseberg över dagen. Yaayy!
Har inte varit där på flera år, ska bli riktigt kul!

Foto: liseberg.se

On the road to Ben Hogan.

14560cf1eceeed92f4fc5ae1e2c2cd9b.png

On the road to Ben Hogan.


Ett av höstens must-haves

Tänkte köpa en liknande sån här förra vintern men den satt inte riktigt bra, blev kär i den här nu istället!

ASOS Funnel Neck Pleated Swing Coat


Kappa från Asos, ca 900 kr.


Hypokondriker

På vägen hem från Karlstad började jag känna mig lite krasslig efter att Niclas hela dagen gått runt och sagt att han kände sig sjuk. Vi började inbilla oss att vi fått svininfluensan. Åkte hem till svärmor och crashade hennes badkar, finns det nåt bättre!? LOVE IT. Det är något jag verkligen saknar i vårt hem. Efter ett bad kände jag mig mycket bättre så jag överlever nog.

Staden där sola allti skiner

Idag var jag o Niclas uttråkade. Jag vägrade äta frukost i ren protest, hatar verkligen frukost. Torra mackor och tråkigt pålägg, jag har verkligen ingen fantasi i ämnet heller. Äter hellre lunch på en gång. 

Hursom, jag fick för mig att sätta upp de nyinköpta tavellisterna från IKEA. Efter lite mätning kommer jag fram till att de blev för långa, helvetes jävla skit rent ut sagt. Blir ännu mer bitter eftersom Idisen ringde mig från Sthlm och frågade om hon skulle köpa med såna till mig men icke, jag hade ju redan köpt som var lagom långa.
Och till saken hör även att jag är en person som vill ha saker och ting gjorda på en gång när jag fått för mig det, så är det bara. Problemet var bara att det inte fanns någon annan längd på vita tavellister på Örebro-varuhuset (som vanligt).
Kollade på hemsidan och såg att de hade i Karlstad... Sedär ja, vips satt vi i bilen på väg till Värmland.

Kollade runt lite på stan, första självklara stopp var älskade Monki. 75% rea, billigt visserligen men hittar sällan nåt på rea, för hysteriskt och rörigt för min smak. Men idag var ett undantag, hittade en prickig kjol/tubtopp för 50 spänn. Blev även en svart och en mörkgrå oversized tröja, bra basplagg (dessa var givetvis inte på rea).
Drog mig även till minnes att jag hade sett en blogg där de visade ett par svarta tights med skinnlappar på knäna från MQ. Hittade ett stackars par kvar i butiken, dom fick det bli. Har dock inte provat dom (hade jobbiga skor på mig) så kanske är en bra idé att göra det... Ovanligt billiga förövrigt för att vara MQ (199 kr), de brukar ju ta såna sjuka överpriser.

Tänkte vara lite smarta och ta IKEA sist för "det är klart inte tavellisterna kan ta slut". Haha...ha. DET FANNS EN KVAR I RÄTT LÄNGD (vi skulle ha två).

Sunday

Var på stan och käkade bakislunch med Niclas och hans kompisar Rasmus och Emil. Blev Jensen's och efter det en latte och cheesecake på Espresso House. Gott!

Efter det sprang jag på stan en sväng och letade födelsedagspresent till Elsa, min systerdotter som fyller 1 år om två veckor. Hittade ett par jeansleggings på KappAhl och en Hello Kitty-tunika på H&M. SÅ sött!

261a571ff3083529cc8c5b9700b09339.png



Fall

3fc77ae69ee775ffe71baf5dc54fd359.png

Såna här vill jag ha i höst till ett par upprullade jeans! Eurosko 995 kr.


RSS 2.0