DRAMA!

Paradise Hotel med Alex Schulman. Detta kommer ju bli succé. Men när börjar det? NÄR?
UPDATE:
Kom på att jag satt vid en dator där man faktiskt kan söka information. 11 oktober börjar det.

One more to go

Den här veckan är jag ledig onsdag till söndag. Det ni! Men det är resultatet av en sinnessjuk arbetsvecka förra veckan. På onsdag ska jag åka till Stockholm och hälsa på Ida som för tillfället bor där. Det ska bli mycket mysigt!

På lördag ska jag på inte mindre än två födelsedagstillställningar. Först 5-årskalas hos systerson Oskar och sen 60-årsfest hos svärfar Willy. Busy busy.

Blue me away

Ni som känner mig vet att jag sällan använder jeans (läs: aldrig). Kan nu avslöja ett breakthrough. Såhär ser jag ut idag! Titta titta! Mina nya jeans, tycker mycket om dem. Mellanblå tvätt och ankellängd med liten dragkedja vid foten.
Det här var ju inte så tokigt trots allt!
Jeans och skjorta (gammal) - Gina Tricot, skor - Converse (som jag lyckats gå in!)

Herreminjävlagud

Okej, jag erkänner. Jag tycker inte om barn. Endast mina syskonbarn. Vi har balkong mot innergården och på den här innergården ligger det ett dagis. Ett dagis med MYCKET högljudda barn. De har någon slags rast nu, känns som de har haft det i en evighet. När de här barnen har rast så skriker de. Mycket. Och högt. Är det något jag absolut inte tycker om är det barn som skriker obefogat. Jag förstår om man skriker om man ramlat och slagit sig men de här barnen... De skriker h e l a tiden, i världens ljusaste tonläge. Snart får jag ett touretteanfall och skriker tillbaka eller så hoppar jag från balkongen.
Nej, det spelar ingen roll om jag har balkongdörren öppen eller stängd, de HÖRS VILKETSOM.

NEW-FUCKING-YORK

När vi ändå pratar resor. Niclas tycker nog lite synd om mig för han smög fram att han tittat lite på hotell i New York i vår. NEW YORK, hörde ni!? Han har till och med LOVAT mig att vi ska åka dit i vår (detta trots att han vet att det lär bli en del shoppande, vilken man va!). Jag är så glad att jag snart börjar gråta en skvätt.
Surfande runt lite och hittade den här bloggen som tipsar om "ett annat New York".

Här kommer jag sitta, trallalalalalalaaaa.

Palma de Mallorca

Nu börjar jag tillfriskna och med det kommer rastlösheten. Jag tröstar mig med att titta tillbaka på vår resa till Mallorca, här kommer lite bilder från vackra Palma.


Den vackra 1300-talskatedralen La Seu.
Palma är en väldigt mysig stad och jag kan tänka mig att åka tillbaka på en liten weekendresa. När jag sa det blev jag nästan idiotförklarad av Niclas som upprört hävdade att man isånafall SJÄLVKLART åker till Barcelona. Hmmpf.

Here we go again

Jag tror det är något fel på mitt immunförsvar. Det måste ha att göra med min näsa som jag har ett ständigt problem med. För jävla jobbigt, för detta innebär att jag nu ligger hemma med världens dunderförkylning, har varit hemma från jobbet igår och idag. Bihålorna spränger och hela huvudet är i ett vakum. Piss piss piss.
Som vanligt blir det en del slösurfande och nätshopping och igår klickade jag hem en beställning från Nelly. Idag snubblade jag över den här rabattkoden på Asos.com så nu sitter jag där. Såhär blir det när jag är sjuk och uttråkad, jag kan inte hjälpa't.

Som nya

Mina vita, höga Converse har några år på nacken och jag trodde slutet var nära. De var sjukt slitna och ofräscha. Tog en chansning och tvättade dem i tvättmaskinen, går de sönder så slänger jag dem tänkte jag. Och titta så fina de blev! Mycket nöjd.

Ledig

Idag är jag ledig. Igår såg vi det sista True Blood-avsnittet vi hade, på måndag (tror jag det var?) kommer det sista. Säsongsavslutning. OH MY GOD. Just nu kollar jag på How I Met Your Mother och klurar på vad jag ska laga för mat ikväll till min arbetande man.

Nu behöver jag inga fler, lovar

Igår var jag på stan och letade nya höstskor. Sista butiken jag gick in i var den nya inne på Träffpunkt. Nu minns jag inte vad den heter... Bergqvist Skor tror jag. Där hittade jag de här höga bootsen som jag letat efter som en galning. Det finns ett liknande par från Nilson som inte kommer in förrän slutet av September. Men så hittar jag DE HÄR skapelserna, ett par kvar, i MIN storlek! Woooo! Dessutom hade de 10% i hela butiken. Jag bokstavligen skuttade ut av glädje.
Köpte även ett par lägre boots från Vagabond, inte helt hundra på dessa dock. Vet inte om jag vill ha några med snören istället. Får klura på den.
Sixty Seven 1195:-.


Vagabond 995:-.

Mjaou!

Sitter och tittar på Real Housewives of New York som har någon slags tillbakablick på säsongen och alla sitter i en studio och diskuterar. Haha, catfight!

Clean tools

Har precis tvättat mina sminkborstar. Gör ni det ofta? Jag kan ärligt säga att jag gör det alldeles för sällan. Eftersom jag använder mineralsmink applicerar jag allt mitt smink med borstar och det känns ju som förutsättningen för ett bra resultat är rena verktyg. Känns ganska ofräscht när man ser allt gammalt smink som sköljs ur borstarna.
Gör såhär: använd ett milt schampo och klicka en droppe i handen. Blöt borsten och virvla den i handflatan, skölj av handen emellanåt. Skölj av borsten ordentligt med rent vatten. Forma till borsten och låt den ligga på tork över en kant.
Nu går ni raka vägen och tvättar era borstar!

Dumb blonde

img_0567 (MMS)

Såhär såg jag ut för exakt 1 år sedan när jag var på samma slags kurs som jag precis varit på. Jävlar vad blond jag var! Ska man bli det igen kanske.


RSS 2.0