Underbar fredag


Gårdagen blev allt som allt en väldigt bra ledig dag. Var hos syster med familj plus mina föräldrar och hälsade på.
Busade med Oskar och han tog som vanligt musten ur en. Men han kan ärligt talat vara världens sötaste systerson.

Stressade sedan  hemåt (alltid stressad, spelar ingen roll om jag varit ledig hela dagen) och drog på mig en gammal trasa och kladdade på lite smink. Ida kom, catwalkade med sina nya skor, såg allmänt fab ut och rotade lite i min garderob.
Efter henne kom Holly inrusande, bara för att en sekund senare säga:

- Alltså, jag måste åka hem igen och byta om!!!

(Utropstecknena ska på något vis illustrera paniken i hennes röst)

Ida och jag tittade på varandra med en inte alltför förvånad blick och visste att det inte var nån idé att argumentera emot. Sagt och gjort, Hanna trampade hemåt igen för att senare möta upp oss på stan.
Ida och jag trampade mot Stortorget och mötte upp Hanna, Hanna och Hanna. Nej, jag skämtar inte.
Styrde klackarna mot Jensen's Böfhus och slog oss ner för att insupa atmosfären. Trevlig restaurang, härligt soft ljus och ett schysst bord. Alla beställde olika rätter och sammantaget blev nog betyget bra. Förutom Idas torra kyckling som det för övrigt råder delade meningar om huruvida den var torr eller inte. Det enda vi var lite skeptiska över var servitrisernas allmänna förvirring/flummighet, deras horribla västar som såg som ett stycke gardin OCH den smutsgula svampålningen på väggarna. Känns lite passé, eller vad tycker vi (internt, såå internt)?

Mätta och belåtna styrde vi stegen mot Pitcher's och konstaterade att hösten är i luften och alldeles runt hörnet. FAAAN. Blev lite dricka och Hanna hälsade på sin engelsman och hans en miljon engelsktalande släktingar. Hjälp. Gav till slut upp den nästintill olidliga ljudnivån (jaja, förlåt men det är jävligt jobbigt) och gick till Donkan för att fullända kvällen för att beställa varsin McFlurry Daim med kolasås. Där snackar vi KÄRLEK!

Jo, förresten.
Mellan Pitcher's och Donkan skulle vi hämta upp våra cyklar som stod unde ett stort träd. MYCKET dåligt val av location så att säga. Från och med nu HATAR jag fåglar.

Fascinerad


Helt fantastiskt hur bra den svenska sjukvården fungerar. Telefonkö, får en telefontid... Och så har man flyttat ett antal gånger mellan gångerna man har varit på vårdcentralen så ens journaler är utspridda lite överallt. Vart fan ska man vända sig då liksom? Har precis ringt TRE vårdentraler i tre olika städer... Kl 14:00 kommer den tredje ringa upp mig för att antagligen säga att de har för mycket att göra och antagligen inte kommer kunna hjälpa mig det närmaste halvåret.

Helt fantastiskt. Varför flyttade jag från Laxå?

SATC


"You men have no idea what we're dealing with down there. Teeth placement, and jaw stress, and suction, and gag reflex, and all the while bobbing up and down, moaning and trying to breathe through our noses. Easy? Honey, they don't call it a job for nothin'."


Haha, jag dööör.
Längesen jag tittade på Sex And The City nu. Blir lätt att jag fastnar och blir lite ensidig och lätt tvångsmässig i min vardag då. Baraettavsnitttillbaraetttavsnitttill. Emellanåt räcker det att bara titta på den fina shoeboxen som följde med. Det var fanimej de mest välspenderade 1399 kronorna i mitt liv. Börjar dock bli lite kanstött efter ca tre flyttar, men whatta hell. Den är still totally fab.
Förlåt om jag är förutsägbar och klyschig nu men jag längtar ihjäl mig till filmen.
Räkna med mig och Ida på front row.

Godnatt!

Detta är ett tecken...


... på att jag har alldeles för mkt fritid idag. Nu ska jag tydligen börja blogga.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0