Zombie

Imorgon är jag ledig. LEDIG. Jag minns knappt hur det känns och har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv.


FUCK IT

Har blivit strul med schemat i sommar vilket resulterar i att jag och Niclas är lediga totalt tre dagar tillsammans. Av sextiotre dagar. Det känns ju kul. Och sen bajssen semester på det, visserligen den tillsammans men ändå. Jävla skitsommar, hoppas det regnar också.


Work

Jobba 8-23, helt normal arbetsdag.


Saturday

Idag är jag ledig. Har jobbat minst tolv timmar om dagen den senaste veckan och det börjar kännas, inatt sov jag elva timmar, skönt. Bra timing idag med tanke på vädret, var nyss ute och gick en sväng och det är så otroligt skönt ute, nu är sommaren snart här hörrni.
En sak som är otroligt störande är att jag har ryckningar i vänsterögat igen, har haft det de senaste dagarna. Måste vara nåt stress-tics.
Ikväll ska vi på bio med syster och hennes Anders, det blir Robin Hood. Hoppas bara att mina fucking ögontics är borta tills dess för det är sjukt störande!

Pyssel

img_0485 (MMS)

Dessa örhängen har jag knåpat ihop själv. Från början var de vanliga "pluppar" som jag aldrig använde så jag böjde till piggarna och satte dit krokar. Och vips så blev de som nya! Ska leta på nåt mer som jag kan göra om...


So far so good

Torrschampot jag köpte har jag varit sugen på sen jag såg det på beautybay.com men där gick det inte beställa eftersom man inte får beställa "tryckbehållare" från England. För jävla surt eftersom allt är så billigt där! Nu har jag iallafall provat det och det var hur bra som helst! Känns ganska drygt med och det är ju en stor fördel när man har en lejonman som jag.

Jag köper sjukt mycket grejer till håret och för nåt år sen köpte jag en hårborste i svinborst för det skulle ju vara väldigt bra. Och visst är den bra men när man har tjockt hår så går den liksom inte ens igenom håret, haha.
Den jag fick på köpet igår var en kombinerad borste med svinborst och plastpiggar och det var överraskande bra!
Så, bara tummar upp än så länge.

Vårstädning av håret

Igår var jag ju som sagt på Bellbox och shoppade loss. Det blev förutom Dust It ett torrschampo från Rockaholic/TIGI, volymspray från Paul Mitchell, schampo och balsam Oatmeal & Honey från Catwalk/TIGI, hårspray Big Head från Bed Head/TIGI. Phuu. Hårborsten fick jag på köpet, tjingtjing!
Schampot och balsamet luktar HIMMELSKT, can't wait to use it!

Maniac

img_0482 (MMS)

Sprang in på Bellbox för att köpa Dust It. Så blev det ju inte riktigt...


One more slice



Fantastiskt duktiga och söta Leila Lindholm har släppt en ny bak/kokbok. Ja tack!


Accident

img_0472 (MMS)

På väg hem från Sthlm, tvärstopp på motorvägen. Nån bil som står i lågor, scary. Jag vill heeeem!


We're gonna party like it's your birthday

Igår hade min bror 30-årsfest i Folkets Hus i Röfors. Valet av location var väldigt bra med tanke vilket drag det var, haha! Gratis mat och sprit var som gjort en hejdundrande evening. Det BLEV en jätterolig och lyckad kväll, kul att så många kom (60 pers) och att alla var på så bra humör! Eller ja, de flesta kanske man ska tillägga... Whatever.
Folket var alltifrån barndomskompisar till pokerkompisar och vår kusin Henrik med hans törstiga vänner. Folk från Göteborg, Jönköping och Södertälje är GALNA! Men jävligt roliga.
Idag hjälpte vi till att städa och det var alltifrån ett kladdigt dansgolv till spyor i trappen. Men det hör ju liksom till.
Tack Peter för en jätterolig kväll!

RSS 2.0