Take me back to...

Café Habana, 17 Prince Street.
(Om ni sett filmen Friends with benefits så är det hit Mila Kunis tar Justin för NY-lunch.)

Yummie för håret

Ett annat tips från min senaste beställning från Beautybay är den här hårinpackningen. Fick tips om den sist jag klippte mig. En återuppbyggande mirakelinpackning från Joico/K-Pak för t.ex. slitet, blekt eller slingat hår som tappat lusten så att säga. Har chockat håret med den vid varje tvätt och det gjorde verkligen skillnad! Mitt hår både känns och ser betydligt friskare ut. Ska jag nämna något liiitet negativt så skulle det väl vara att den inte känns så jättedryg. Vet inte om det bara är jag som överdoserar eller att jag har ganska mycket hår. Inte så kul med tanke på att den kostar runt 300 kr i butik... Nu är det fri frakt så jag passar på att beställa en till.

image description


Reafynd

Fyndade örhängen på Cubus förra veckan, 29 kr!

 


Semester

Jag längtar så efter semester och sol, nu är det mindre än två månader kvar! I juli förra året var vi i Parga på det grekiska fastlandets västkust, det var väldigt mysigt (med lite träning på köpet, har aldrig varit med om så mycket backar!) Utsikten vi fick bevittna varje kväll när vi traskade till byn var helt fantastisk.

Nagelfix

Okej, här kommer en liten utvärdering av två produkter jag beställde från Beautybay. Nagellack från Essie i färgen "Size Matters", en djupröd nyanas med en hint av cerise. Riktigt snygg vinterfärg! Som vanligt är penseln i smalaste laget för min smak, är mer förstjust i t.ex. Isadoras lack med "wide brush". Men det är inget större problem, krävs ett par lager dock för att få det jämnt.
När man då haft på ett par lager brukar det ju vara svårt att få lacket att stelna... Men nu är räddningen här! Your search is over! Seche Vite Dry Fast Top Coat, lägg det på minnet. Detta fantastiska överlack appliceras direkt efter det färgade lacket, det behöver inte ens ha torkat! Man ska vara ganska generös när man applicerar, det stelnar på ett par minuter och ytan blir jämn och superblank. Dessutom håller lacket längre, mina händer är ganska utsatta på jobbet, men... INTE EN SKRÅMA på mitt tvådagars-lack. Det här överlacket är precis så fantastiskt som ni tror att det INTE är. Jag köpte mitt som sagt på Beautybay men i Sverige säljs det på Kicks för 129 kr om jag inte minns fel.
image description
Den här veckan har Beautybay fri frakt, passa på att fylla på beautyförrådet!

Dermalogica

Idag ska jag på ansiktsbehandling, tänkte starta året med lite lyx! Jag har varit nyfiken på Dermalogicas produkter och i Örebro jobbar bl.a. salongen Soul med dem, så dit ska jag idag. I samband med behandlingen gör de en s.k. Face Mapping för att kunna skräddarsy ett passande paket för min hy.
Väldigt spännande och framför allt skönt med ett fräsch face!


RSS 2.0