Omslag

img_0569 (MMS)

Igår låg jag vid en pool och glassade och idag pissar regnet ner. PISSAR.


Update

Jahaja. Jag fastnade vid datorn så nu ser jag förvånad ut, i g e n.

Brows and lashes

Håller på och färgar ögonbrynen och ögonfransarna. De blir så bleka på sommaren
och det ser lite lustigt ut eftersom jag nuförtiden är mörkhårig. Sist hade jag i färgen
i brynen lite för länge så då såg jag förvånad ut i flera dagar. Typ.
Till brynen använder jag Brun och till fransarna Svart.

Blått är flott

Just nu pryder det här fina lacket från H&M mina tånaglar.

Första, andra, tredje...

Fastnade på Tradera för ett par veckor sen och bl.a. budade jag hem den här fina skålen för 1 krona! Wohoo!

Tillskott

Här är min senaste leverans från Beautybay. Nytt rouge i färgen Laughter, rougeborsten angled blush brush och mirakelkrämen Prime Time. Primern känns ungefär som silkesdroppar och används under Bare Minerals foundation. Den mattar även ner eventuella blanka partier. Amazin'.

Delivery

Det här är alltså resultatet av mina två sjukdagar förra veckan. Haha.

Gerbera

Idag var jag inne en sväng på Entré och skulle byta en grej. Varje gång jag är därinne går jag förbi bordet med allt fint handgjort porslin från Gerbera och trånar. Söta Leila använder ofta det när hon bakar och jag tycker de är så fina i alla sina färger, de påminner mycket om porslinet från Rice.
Så idag hörreni gjorde jag ett klipp för just nu har de 30% på allt från Gerbera, och då måste man ju liksom handla. Så jag slog till på en fin pajform, hade gärna köpt en stor korallröd vispskål också men den fanns bara kvar i ljuslila och den färgen är inte min cup of tea.

Cinnamon

Såhär fina blev mina bullar! Dessutom blev de väldigt goda om jag får säga det själv. Finns det något bättre än doften av nybakade bullar som fyller hemmet?

Jäsning pågår

Nu vankas det kanelbullar. Yummie-yummie in my tummy!

What to do

Niclas och jag drabbas ibland av gemensam livs- och boendeångest. Om man kan kalla det för det. Vad ska vi göra resten av livet? Eller bara de närmaste åren snarare.
Ska vi bo kvar här? Varje gång jag är i Stockholm får jag ett sug efter att bo där. Speciellt när jag sitter på Rickards takterass och sippar på en Cosmopolitan (jag är fullt medveten om att alla inte kan bo i Birkastan och ha en takterass, men ändå liksom). Varje gång vi är på väg hem till Örebro pratar vi om att kanske flytta.
Eller ska man sälja allt man äger och flytta till New York? Världens centrum. DÄR vill vi båda bo, någon gång i livet. Bo i en sunkig lägenhet med en fire escape och sova på en madrass och äta chinese på nåt hål i väggen kl 4 på morgonen (antagligen har jag en något förskönad och How I Met Your Mother-vriden bild av livet här). Men varför drar man inte bara? Vi har ju egentligen inget här som håller oss kvar.
Ja. Vad vet jag.

Woopsie

Hoppsan Kerstin så det kan gå. Så här såg Niclas telefon ut imorse efter en blöt tisdagkväll med the boys. Men han ska ju "ändå köpa en ny". Först såg den bara sprucken ut men under dagen började det lossna bitar av framsidan så då var det bara att plocka ut SIM-kortet och använda mina gamla Sony Ericsson.

Tristess botas alltid med shopping

Att vara sjuk och uttråkad och samtidigt ha en dator med internetuppkppling är livsfarligt. Iallafall för mig. Idag har jag beställt grejer från H&M och Beautybay samt budat på diverse auktioner på Tradera (och vunnit två stycken). Good lord.
Idag ringde de från Cervera och meddelade att glasskålen till min Kitchen Aid har kommit (man fick den på köpet). Kul, med tanke på att de sa att det skulle dröja 3 veckor. Så nu är jag ännu mer sugen på att baka, fick ju Leilas nya bok "One more slice" i present och har inte bakat nånting från den än.

Nya Converse

När jag ändå går hemma och är sjuk så passar jag på att prova mina nya Converse ordentligt. Är nämligen lite osäker på storleken då jag var tvungen att gå ner en halv storlek. Konstigt att det kan skilja så mycket. Nu har ju förvisso mina gamla några år på nacken men...
Problemet med de nya är att jag inte kan avgöra om de kommer bli lagom eller om jag tycker de är för tighta och därmed inte kommer orka gå in dem. Jobbigt, jobbigt.

Självömkan

Jag är sjuk. Det är tråkigt.

Eclipse

Ska strax iväg på bio med Ida och Malin. Även om jag inte är hysteriskt Twilight-fan så har jag ändå blivt fast efter att ha läst de första två böckerna, de är sjukt bra. Bör nog ta med näsdukar till Malin som lär dregla över Robert Pattinson, enligt henne världens sexigaste man. Typ.

Sol och salta bad

På semestern gör jag, Niclas, Peter och Lina en favorit i repris och åker utomlands tillsammans. Troligtvis går vi längs den här stranden den 17 augusti.
Sköntsköntskönt.

Och så välkomnar vi dessa i skogarderoben

Här är resultatet av beställningen från Nelly. Var flera skor jag tyckte om men som inte satt bra. Fick helt enkelt nöja mig med tre par!
Heels med nitar. Väldigt bekväma trots klackhöjden!

Galet höga i mockaimiation. Det här är skor man STÅR och ser snygg ut i.

Gladiators med nitar och paljetter.

My babyblue baby


Här är den. Den står på köksbänken och ser allmänt mallig ut. Var lite tveksam över färgen men jag tror bannemig det blir den här, tycker den är så fantastiskt fin! Brukar alltid fega ur och ta en neutral färg när det gäller såna här stora grejer som står framme, men not this time. Nu är jag sjukt sugen på att baka kanelbullar.
Förövrigt premiär här i bloggen för min nya Canon G11, awesome.

RSS 2.0